all posts

Novinka od Kajot Games: Cheeser and Jasper

20. 11. 2023

Cheeser a Jasper, tyto postavy si zamilujete!

Hra Cheeser and Jasper je skutečným tahákem. Jedná se o krásně ilustrovanou hru, kde jsou postavy Cheeser a Jasper. Najdete zde mnoho opravdu zajímavých symbolů jako je sýr, dort nebo dárek během hry.

Hra také obsahuje spoustu zajímavých pastí, které postavička Cheeser nastraží za svého protivníka. Pěkný vizuál a skvělá hratelnost. Užijte si zcela novou hru od KAJOT. Potkáte přátelskou kočku a rozpustilou myš a navíc celou řadu dalších originálních symbolů. Hra je samozřejmě dostupná pro všechny dostupné online platformy, jako je Windows, Android nebo Mac.

Bonusem této hry je přítomnost speciálního symbolu SCATTER. Největším lákadlem je však režim Free Spins. Cheeser a Jasper přináší free spiny! Nejméně dva symboly Cheeser (Scatter) kdekoliv na válcích spustí bonusovou hru s 10 free spiny. Před začátkem hry s free spiny Cheeser rozloží na válce 20 pastí. Každý Jasper, který přistane v bonusové hře Free spins, tedy narazí do pasti a promění se ve Wild symbol.

Vyzkoušejte Cheeser a Jasper sami a objevte skvělé bonusové funkce.

Hru si vyzkoušejte na tomto odkazu zde.

Informace o hře:

Cheeser and Jasper je hra s 5 válci a 4 řadami se symbolem Wild, symbolem Scatter, free spiny, kolem štěstí a obsahuje 20 výherních linií. Výhry jsou platné zleva doprava. Během jedné hry můžete vyhrát na více výherních liniích, což znamená, že výhry se sčítají. Vyhrává pouze nejvyšší na výherní linii platí.