všechny příspěvky

Ovocná klasika v moderním vydání! To je Simply Hot 10 od Kajotu.

27. 5. 2024

Ovocná klasika v moderním vydání!

Hra Simply Hot 10 vás doslova pohltí, stejně jako tomu bylo u tisíců hráčů před vámi. Patří do klasických „ovocných“ her plných pomerančů, citronů, melounů nebo třešní. 

Vstupte do dob klasických ovocných automatů a užijte si je v moderní podobě, která je přizpůsobena všem dostupným online platformám, jako je Windows, Android nebo Mac. Bonusem této hry je přítomnost speciálního symbolu SCATTER, který přináší extra výhru. A to v případě tří a více stejných symbolů. Kromě symbolu SCATTER se můžete bavit se symbolem Joker BAR, který nahrazuje jakýkoli symbol na desce kromě symbolu HVĚZDY. Pokud symbol nelze nahradit, je vyhodnocen jako symbol JOKER. 

Kromě oblíbených ovocných symbolů v ní najdete také symbol SEDM a symbol HVĚZDY, který má ve hře funkci SCATTER. Vyzkoušejte Simply Hot 10 a vraťte se do starých dobrých časů. 

Informace o hře:

Simply Hot 10 je výherní automat s 5 válci a 4 řadami se symbolem Wild, symbolem Scatter a 10 výherními liniemi. Výhry jsou platné zleva doprava. Výherní kombinace a výplaty se provádějí podle tabulky výplat. Během jedné hry můžete vyhrát na více výherních liniích, což znamená, že výhry jsou sčítají. Platí pouze nejvyšší výhra na výherní linii. Autoplay automaticky spustí hru pro zvolený počet kol.

Odkaz na hru naleznete zde.