všechny příspěvky

Užijte si svátek fotbalu společně s námi!

7. 6. 2024

JE TU SVÁTEK FOTBALU A MY ROZDÁVÁME MILION MEZI NAŠE ZÁKAZNÍKY!

 

Tipujte na výsledky, soutěžte o lístky na zápas českého týmu a vyhrávejte BONUSY během fotbalového EURA 2024

 

Naše kasino Magic Planet Online si pro všechny naše zákazníky připravilo bohatou nabídku akcí v rámci letošního fotbalového mistrovství Evropy, které se bude konat v Německu. Na této fotbalové akci se představí i česká reprezentace. Na co se tedy můžete těšit?

Soutěž o vstupenky na zápas, fotbalové předměty a free spiny.

 

Ještě před tím, než samotné Euro vypukne, připravili jsme si pro Vás soutěž o velmi atraktivní ceny. Stačí splnit jednoduché podmínky soutěže a dostanete se do slosování, ve kterém vybereme 10 výherců. 

A na co se můžete těšit? Hlavní výhrou jsou 2 lístky se zájezdem na zápas české reprezentace s Tureckem, který se koná 22.6. Vstupenky a zájezd máme k dispozici ve spolupráci s agenturou Czechsporttravel. Výherce tak bude moci okusit skvělou fotbalovou atmosféru přímo živě na stadionu v Hamburku! 

Další výherci se pak mohou těšit na oficiální míče mistrovství Evropy „Fussballliebe“, dresy české reprezentace nebo speciální fotbalové kartičky. Pro výherce jsou také připraveny volné otočky do hry v opravdu hojném počtu. Soutěž bude probíhat celý týden od 10. 6. 2024.

Každý, kdo splní týdenní bonus, odpoví na jednoduchou otázku na Instagramu a dá odběr na našich sociálních sítích (Facebook nebo Instagram) má možnost vyhrát jednu z atraktivních cen.

 

Jak se dostanete do slosování o ceny:

  • musíte mít registraci do našeho kasina
  • sledujete jeden z našich oficiálních profilů na sociálních sítích (Facebook nebo Instagram)
  • splníte podmínky týdenního bonusu
  • odpovíte na opravdu lehkou soutěžní otázku na našem Instagramu

Kompletní pravidla k naší soutěži naleznete ZDE.

 

Fanděte českému a slovenskému týmu a tipujte na jejich zápasy

 

Po soutěži tu máme klasickou tipovačku, kterou si můžete užít stejně jako při zápasech na hokejovém mistrovství světa, kde českým tým vybojoval zlato. Kdo s námi tipoval na hokej, tak už to jistě zná. Za každý trefený výsledek se můžete těšit na 100 Kč ve free spinech, a to už se určitě vyplatí. Každý český a slovenský zápas bude opět vypsán do postu na INSTAGRAMU. Ten, kdo do začátku zápasu napíše svůj tip, k tomu přezdívku, kterou používá v našem kasinu, může vyhrát! Stačí už jen trefit správný výsledek a free spiny letí přímo k Vám! Dojdou Češi opět do finále stejně jako hokejisté? Nebo se lépe bude dařit našim slovenským sousedům? Pojďme to společně zjistit!

 

Více o tipování a pravidlech ZDE

Sledujte český a slovenský tým a hrajte o BONUSY v rámci ME ve fotbale

 

A jako třešničku na dortu jsme si připravili opravdu zajímavé BONUSY, které můžete čekat na každý zápas českého a slovenského týmu. Čekají Vás BONUSY, kde si můžete přijít až na 300 free spinů při splnění všech podmínek. 

Rozhodně se proto vyplatí sledovat naše stránky a odebírat sociální sítě. Každý BONUS má přidělenou svoji hru, na které si pak můžete zahrát a využít free spiny. Takže nezmeškejte ani jeden!

Líbí se Vám takové akce? Chcete podobné mít v naší nabídce i dále? Tak nám prosím dejte odběr nebo třeba jen like, či srdíčko na našich sociálních sítích. Budeme za to moc rádi!

Detaily a pravidla o BONUSECH naleznete ZDE.

 

INSTAGRAM

FACEBOOK