všechny příspěvky

HRAJTE O TÝDENNÍ BONUS A VYHRAJTE LÍSTKY NA ODVETU STOLETÍ!

24. 5. 2024

Už Vás přestává bavit hokej nebo ani nejste hokejovým příznivcem? Možná máte rádi bojové sporty a chtěli byste si zahrát o něco nezapomenutelného! My Vám dáme tu příležitost. Blíží se akce, která je naprosto ojedinělá!

Ano, jak již správně tušíte, jedná se o odvetu zápasu století mezi Karlosem „Terminátorem“ Vémolou a slovenským borcem Attilou „Pumukli“ Véghem, na kterou čeká celý národ. I absolutní odpůrci bojových sportů vědí, že tento den nastane v sobotu 8. 6. 2024. 

Chcete se navnadit? Připravujeme pro Vás speciální akci. Tak sledujte náš Instagram a stránky  www.magicplanet.cz!

 

TRAILER ZDE:

TÝDENNÍ BONUS NEJEN O FREE SPINY

Nezáleží na tom, zda jste příznivcem MMA nebo ne, hra o týdenní BONUS je naprosto pro každého. Po celý týden od 27.5. do 31.5. 2024 máte možnost hrát v našem kasinu o speciální BONUS. Ten získáte tak, že si vložíte minimálně 500 kč na Váš účet, prosázíte alespoň 5 000 Kč a získáte 150 Kč ve free spinech (odkaz na bonus zde.) na unikátní hru 81 ATTILA. Ale to pořád není vše!

Všechny hráče, kteří tento BONUS splní, zařadíme do slosování o 2 lístky na MEGA SHOW s názvem „ODVETA STOLETÍ“, což je již zmiňovaný zápas MMA mezi dvěma nejlepšími bojovníky, které jsme tu měli.  Vše se navíc odehraje pod širým nebem na největším fotbalovém stadionu v Česku, pražském Edenu! Pokud nejste fanoušci MMA, nezoufejte, výherce bude mít alternativní možnost směny výhry za free spinů stejné hodnoty. Odkaz na kompletní pravidla zde.

Tak pokud chcete vyhrát lístky na ODVETU STOLETÍ, ať už pro sebe nebo své blízké, neváhejte a hrajte o týdenní BONUS, který Vás zařadí do slosování! Sledujte naše stránky nebo sociální sítě, hrajte a vyhrávejte!