all posts

Napakujte se na novince s vysmátým žolíkem!

29. 4. 2024

Novinka HOOK UP JOKER je ovocná klasika, která ale uspokojí i ty nejnáročnější hráče. V této hře od dodavatele Tech4bet najdete 5 válců a 40 výherních linií. Dávku ovoce tu dostanete ve švestkách, pomerančích nebo třeba hruškách. Ale nejvíce Vám určitě zachutnají hrozny a melouny. Ty v případě pětice mohou navýšit sázku 10x a 15x. 

Hook up Joker můžete vyzkoušet zde.

Nejvyšší ale jsou sedmičky, které násobí 20x a stejně tak náš vysmátý žolík, který navíc nahradí i symboly do výherní kombinace.

Doslova zázraky pak umí unikátní funkce HOOK UP FEATURE.  Ta se spustí, když se na prvním válci padne stejný symbol. Když chytnete takto sedmičky a na zbytku pole bude další sedmička nebo wild, tak se vyplní pozice na řádku stejným symbolem a bude z toho opravdu epická výhra.  

Tato funkce je navíc ještě více vychytaná při volných otočkách. Pokud na prostředních třech válcích padnou červenozelené hvězdy, dostanete 5 volných otoček. V každé volné otočce je připravena opět funkce HOOK UP FEATURE a dokonce se Vám první válec zaplní žolíky. To už vypadá na pořádný WIN.