všechny příspěvky

Hledejte mince s Coins of Luck

12. 2. 2024

Staňte se objevitelem ve starodávném Egyptě a hledejte mince, které Vám přinesou štěstí! 

Co byste říkali tomu, že se ocitnete v kůži dobrodruha, který bude prozkoumávat bájné pyramidy a hledat poklady? K tomu Vám bude hrát epická hudba, která navodí ten správný pocit z dobrodružství.

Vyhněte se pastím a najděte vzácný symbol MECHANIC, který přidělí náhodnou výhru 1x – 500x. Nebo hledejte v herním poli egyptské bohy Horuse a Anubise. To vše můžete zažít v novince od SYNOT GAMES s názvem COINS OF LUCK. Že je Vám to málo?

Hru si vyzkoušejte zde.

Tak to byste měli zkoušet najít tajemnou, zlatou knihu, což je symbol WILD. Nahrazuje všechny symboly, kromě symbolu MECHANIC. 3 a více těchto WILD symbolů spustí 10 free spinů a Vy si tak můžete užít hru naplno. 

Pole obsahuje 5 válců se třemi symboly na válec a 10 statických výherních linií. Výhry jsou vypláceny za kombinace shodných symbolů na sousedících válcích počínaje na prvním válci zleva. Vyplácí se vždy jen nejvyšší výhra na aktivní výherní linii a v SCATTER kombinaci. SCATTER výhry se připočítávají, stejně tak výhry na liniích. Součet všech současně dosažených výher se zobrazí v políčku „Výhra“.

Tak neváhejte a vydejte se na dalekou cestu do starého Egypta hledat výhry!