všechny příspěvky

Football on Fire: Hra pro všechny fotbalové nadšence

5. 2. 2024

Představte si, že jste vítězem mistrovství světa! 

Že je to krásná představa? Tak si ji pojďte splnit na novince od KAJOT GAMES s názvem Football On Fire. Hra Vám dá pocit, jaký mohou zažít jen hráči, kteří zvedli nad hlavu trofej pro mistra světa. Stačí si jen místo trofeje představit peněžní částky, které můžete vyhrát na tomto automatu.

Hru si vyzkoušejte zde.

Už když vstoupíte do hry, dýchne na Vás ta správná fotbalová atmosféra. Ocitnete se před bránou, za kterou se nachází fanoušci, kteří za neustálého skandování chtějí vidět branky v síti. A Vy je nemůžete zklamat!

Nejzábavnější část hry je PENALTA. Pouze Vy se musíte rozhodnout, kam umístit míč. V závislosti na umístění jste odměněni až 90 free spiny, které si můžete užít hned po skórování!

Hra obsahuje 5 válců, 3 sloty a 5 výherních linií. Je zde bonusová hra o free spiny, WILD i SCATTER symbol. Výhry jsou platné zleva doprava, kromě symbolu „kopačák“ (SCATTER), který platí kdekoliv na válcích. Výherní kombinace a výplaty se provádí dle výherní tabulky. Během jedné hry je možné získat výhru i na více výherních liniích, což znamená, že výhry jsou sčítány a platí pouze nejvyšší.

Tak už nečekejte a zahrajte si o trofej, která vás proslaví!