všechny příspěvky

Bonus Road: víc než jen hra!

29. 1. 2024

Vydejte se na bonusovou cestu, kde zábava nekončí!

BONUS ROAD je na první pohled obyčejná ovocná hra, ale nenechte se mýlit. Skrývá toho mnohem více, než tušíte. Tato novinka od dodavatele Tech4bet opravdu nabízí klasické symboly jako švestky, třešně nebo melouny.  Ale pod tímto ovocným kabátem se nachází bonusová funkce, která dává této novince úplně jiný rozměr.

Vyzkoušejte Bonus Road v praxi.

Pokud získáte alespoň 3 symboly BONUS ROAD, které slouží jako WILD i SCATTER, spustí se bonusové kolo, kde je 5 volných otoček. Ale tím to nekončí!

Ihned po skončení kola s volnými otočkami se totiž spustí bonusová desková hra, která skýtá spoustu možností. Počet nasbíraných symbolů určuje, kolikrát budete házet kostkou. Vaše postava se pak pohybuje podle hodů kostkou na osmdesáti polích. Z toho je 9 vedlejších a 8 hlavních. Dvě pole jsou speciální, kdy první je s názvem start a poslední má cílovou hodnotu 250x. Když se dostanete na pole, získáte násobek své sázky podle napsané hodnoty na poli.

BONUS ROAD má 5 válců, 3 řádky a 10 výherních linií. Výhry jsou platné zleva doprava. Výhry se sčítají a platí pouze nejvyšší výhra na výherní linii.

Tak pojďte společně s námi objevit novinku BONUS ROAD.