všechny příspěvky

Moderní ovocná klasika Simply Hot 4 od Kajotu

21. 1. 2024

Moderní ovocná klasika, tak jak ji znáte!

Hra Simply Hot 4 vás doslova nadchne, stejně jako tomu bylo u tisíců hráčů před vámi. Patří ke klasickým hrám plných pomerančů, citronů, melounů nebo třešní. Prostě tak, jak to mají všichni rádi.

Vstupte do dob klasických ovocných automatů a užijte si je v moderní podobě, která je přizpůsobena všem dostupným online platformám, jako je Windows, Android nebo Mac. Bonusem této hry je přítomnost speciálního symbolu SCATTER, který přináší extra výhru. A to v případě tří a více stejných symbolů.

Kromě symbolu SCATTER se můžete bavit se symbolem Joker BAR, který nahrazuje jakýkoliv symbol kromě symbolu HVĚZDY. Pokud symbol nelze nahradit, je vyhodnocen jako JOKER symbol. Kromě oblíbených symbolů ovoce ve hře najdete také symbol SEVEN, a symbol HVĚZDY, který má ve hře funkci SCATTER. Vyzkoušejte Simply Hot 4 sami a vraťte se do starých dobrých časů.

Hru si můžete vyzkoušet zde.

Informace o hře:

Simply Hot 4 je výherní automat s 5 válci a 4 řadami se symbolem Wild, symbolem Scatter a 4 výherními liniemi. Výhry jsou platné zleva doprava. Během jedné hry můžete vyhrát na více výherních liniích, což znamená, že výhry se sčítají. Platí pouze nejvyšší výhra na výherní linii.